Gratis online werkplekcheck

Als werkplekspecialist ondersteunt Gezondzittendwerken.nl – gevestigd in Bergen op Zoom – u op weg naar een gezonde en vitale werkomgeving. Heeft u (beginnende) fysieke klachten? Of bent u gewoon benieuwd of uw thuiswerkplek ARBO-proof is? Ik kijk graag met u mee!

Middels een videobel-afspraak (via Zoom, Skype of Facetime) bekijken we uw werkplek en bied ik mogelijke oplossingen zodat u gezond zittend kunt blijven werken.

Na het ontvangen van uw gegevens neem in contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Helmy Bruning-Borghstijn
Gezondzittendwerken.nl

Bergen op Zoom, 06-10202148, info@gezondzittendwerken.nl

Helmy Bruning-Borghstijn
Gezondzittendwerken.nl,
Bergen op Zoom

ARBO wetgeving (thuis)werkplek

De aangepaste ARBO wet van juli 2018 verplicht de werkgever en de werknemer om samen te zorgen voor een veilige werkplek en hiermee de kans op het ontstaan van fysieke klachten en verzuim te minimaliseren. Dit geldt uiteraard ook voor de thuiswerkplek.

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat veel mensen (verplicht) thuiswerken. Naar verwachting zal het thuiswerken – ook na deze periode – blijven bestaan. De werkgever is verplicht zorg te dragen voor een ARBO proof ingerichte thuiswerkplek. De vernieuwde WKR regeling van 2020 maakt dit mede mogelijk.

WKR regeling voor werkgevers

De vernieuwde WKR regeling van 2020 maakt het voor werkgevers financieel aantrekkelijker om werknemers hogere onbelaste vergoedingen te geven. Het inrichten van een (thuis)werkplek valt hier ook onder. Je kunt hierbij denken een (zit/sta) bureau, bureaustoel en een vaste computer maar ook aan een kopieerapparaat, pennen en papier.